הכל ביוונית, המבורגר.
זה הכל ביוונית בורגר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1257 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 102 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורגנו, לחמניות המבורגר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו המבורגר פטה יווני, גדול יווני גאס בורגר וסלט מלפפון, ו המבורגר יווני עם ארוגולה, עגבניות ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף את כל החומרים עבור ההלבשה לקערה של מעבד מזון קטן דופק לשלב.
הסר לקערה ולהניח בצד כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מערבבים את כל החומרים לקציצות המבורגר (לא overwork). מחלקים את הבשר ל 4 קציצות שוות שהן קצת יותר גדולות בקוטר מהגודל של הלחמנייה שלך, כך שכאשר הם מתכווצים לאחר הבישול הם יתאימו את הלחמניות בצורה מושלמת.
מחממים מחבת גריל, מחבת ברזל יצוק, או גריל חיצוני לחום בינוני. לאחר הגריל חם, לבשל המבורגרים על 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד doneness הרצוי הוא הגיע. לא לבשל יתר על המידה או המבורגרים יהיה יבש.
מעל כל המבורגר עם גבינת מוצרלה במהלך 2 עד 3 הדקות האחרונות של בישול.
טוסט קל את הצדדים לחתוך של הלחמניות שלך או על הגריל או תחת תנור broiler.
מורחים חלק מהרוטב פטה על החצי התחתון של כל לחמניה, למעלה עם קציצת המבורגר, חסה רומיין, עגבניות פרוסות, בצל אדום, טבעות פלפל בננה, ומלפפון פרוס.
מורחים קצת רוטב פטה על החלק העליון של הלחמניות ולכסות את ההמבורגרים.
תפוס הרבה מפיות! אם עשית את זה נכון תצטרך אותם! ליהנות-ואולי אפילו לחזור לשניות! (כן-זה כל כך טוב!)