הל-ליים לחמניות מתוקות
הל-ליים לחמניות מתוקות הוא צמחוני לחם. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים חמים, סוכר מגורען, שמרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחמניות מתוקות לימון ליים, צ'ילה-ליים אננס עם גלידה הל-ליים, ו בטטה-שעועית שחורה לחמניות קיץ עם רוטב טחינה קוקוס ליים + בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבצק, להמיס שמרים במים חמים בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות.
מערבבים שמנת חמוצה ו 5 מרכיבים הבאים (דרך ביצה) בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב היטב. בהדרגה מערבבים תערובת שמרים לתוך תערובת שמנת חמוצה. כף קלה 2 1/3 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 כוסות קמח לתערובת שמנת חמוצה, ערבוב כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש מעט דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
כדי להכין מילוי, לשלב סוכר חום, קליפה, הל. מחלקים בצק לשתי מנות שוות. עבודה עם 1 חלק בכל פעם, לגלגל בצק לתוך מלבן 12 x 10inch; מברשת עם 1 חמאה כף.
מפזרים חצי מילוי מעל הבצק. החל עם צד ארוך, להפשיל ג ' לי רול אופנה; צביטה תפר לאטום (לא לאטום את הקצוות של רול). חזור על הנוהל עם הבצק שנותר, 1 חמאת כף, ומילוי.
חותכים כל גליל לפרוסות 12 (1 אינץ').
מניחים פרוסות, לחתוך את הצדדים, בתבנית אפייה 13 x 9inch מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל.
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר ומיץ, ערבוב עד חלקה.
טפטוף זיגוג על לחמניות חמות.