קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות4
מגזין

הל-עוגת פירורים מתובלת

הל-עוגת פירורים מתובלת
עוגת פירורים מתובלת בהל עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא יספק כ 15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 634 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, הל טחון, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: הל-עוגת קפה קרמב, עוגת דלעת מתובלת פירורים, ו עוגת פירור מתובלת בטעם צ'אי.

הוראות

1
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מניחים מתלה במרכז התנור. חמאה 9-by-13 אינץ תבנית אפייה מתכת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט במשך 8 דקות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
בקערה בינונית, מערבבים את החמאה המומסת עם סוכרים, הל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיף את הקמח ומערבבים עד clumpy. מערבבים את האגוזים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם הסוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם חלב, חמאה מומסת וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את תערובת הביצים למרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב. לגרד את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן, להחליק את פני השטח. לפזר את הפירורים בגושים גדולים על העוגה; שכבת הפירורים תהיה עמוקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
13
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
אופים במשך כ 55 דקות, עד הפירורים הם זהובים ומוצקים ובוחן מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. אם הפירורים חומים לפני העוגה נעשה, לכסות את העוגה באופן רופף עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
העברה למתלה כדי מגניב.
16
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
בקערה, לטאטא את כל החומרים זיגוג יחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
טפטוף זיגוג על העוגה; תן מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
19
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.