עוגת פירורים מתובלת בהל עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא יספק כ 15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 634 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, הל טחון, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: הל-עוגת קפה קרמב, עוגת דלעת מתובלת פירורים, ו עוגת פירור מתובלת בטעם צ'אי.
הוראות
1
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
2
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים מתלה במרכז התנור. חמאה 9-by-13 אינץ תבנית אפייה מתכת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
5
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט במשך 8 דקות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
לחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
8
בקערה בינונית, מערבבים את החמאה המומסת עם סוכרים, הל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיף את הקמח ומערבבים עד clumpy. מערבבים את האגוזים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
11
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם הסוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם חלב, חמאה מומסת וניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את תערובת הביצים למרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב. לגרד את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן, להחליק את פני השטח. לפזר את הפירורים בגושים גדולים על העוגה; שכבת הפירורים תהיה עמוקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
13
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
14
אופים במשך כ 55 דקות, עד הפירורים הם זהובים ומוצקים ובוחן מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. אם הפירורים חומים לפני העוגה נעשה, לכסות את העוגה באופן רופף עם נייר כסף.