הל-עוגת פירורים מתובלת
עוגת פירורים מתובלת בהל עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא יספק כ 15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 634 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, הל טחון, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: הל-עוגת קפה קרמב, עוגת דלעת מתובלת פירורים, ו עוגת פירור מתובלת בטעם צ'אי.
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור. חמאה 9-by-13 אינץ תבנית אפייה מתכת.
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט במשך 8 דקות, עד השחמה.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ את האגוזים.
בקערה בינונית, מערבבים את החמאה המומסת עם סוכרים, הל ומלח.
מוסיף את הקמח ומערבבים עד clumpy. מערבבים את האגוזים הקצוצים.
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח עם הסוכר, אבקת אפייה ומלח. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם חלב, חמאה מומסת וניל.
מוסיפים את תערובת הביצים למרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב. לגרד את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן, להחליק את פני השטח. לפזר את הפירורים בגושים גדולים על העוגה; שכבת הפירורים תהיה עמוקה למדי.
אופים במשך כ 55 דקות, עד הפירורים הם זהובים ומוצקים ובוחן מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. אם הפירורים חומים לפני העוגה נעשה, לכסות את העוגה באופן רופף עם נייר כסף.
בקערה, לטאטא את כל החומרים זיגוג יחד.
טפטוף זיגוג על העוגה; תן מגניב מעט.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.