הל-קשיו בארים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל הל-קשיו. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך וניל, הל טחון, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: כדורי תאריך הל קשיו, חטיפי עוגת גבינה הל, ו ברי קשיו אוכמניות.
הוראות
תנור חום ל 177°. מחבת מלבנית גריז, 13x9x2 אינץ'. הכן את הקרום; לחץ על הבצק באופן שווה במחבת.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום בהיר מאוד.
מקציפים את שאר החומרים למעט קשיו וכתום
טפטוף בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד עבה וצבעוני. מוסיפים קשיו.
אופים 19 עד 22 דקות או עד העליון הוא חום זהוב חזיות מוגדרות סביב הקצוות. מגניב לגמרי.
חותכים ל 8 שורות על ידי 6 שורות.
מערבבים מרכיבים עד חלקה להפיץ.