הלזניה בשרנית של ונסה
המתכון של ונסו איפור מראש לזניה בשרני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. מנה אחת מכילה 975 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכי לחנות וקחי גבינת קוטג'חלקה וקרם, ביצים, רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה מוכנה מראש, לחמניות לזניה מוכנות מראש, ו הפוך מראש צ'ילי & לזניה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אטריות לפי הוראות החבילה.
בינתיים, מערבבים יחד גבינת קוטג ' ואת 4 המרכיבים הבאים. מערבבים ב 1 גבינת מוצרלה כוס.
מבשלים בשר טחון ובצל במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 6 עד 7 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה.
שכבת 1 תערובת כוס בשר, אטריות 3, ותערובת גבינת קוטג '2 1/2 כוסות בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. למעלה עם 3 אטריות, 2 כוסות תערובת בשר, ועוד 3 אטריות. למעלה עם תערובת גבינת קוטג ' נותרת, 3 אטריות, ותערובת בקר.
מפזרים עם הנותרים 1 1/2 כוסות גבינת מוצרלה.
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 40 עד 45 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות או עד גבינה הוא השחמה.
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
הערה: להקפיא לזניה unbaked עד 3 חודשים. כדי לאפות, להפשיר במקרר 24 שעות.
בואו לעמוד 30 דקות; אופים לפי ההוראות. בדקנו עם רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום קלאסיקו די נאפולי וגם עם פסטו גינה לגראן ובויטוני מופחת שומן עם בזיליקום.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.