הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פטריות כפתור, מוכן לתנור " אטריות לזניה, תרד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. , שהוא מוצק. נסו לזניה לטינית, נקניקיית דומדמניות עם פלפלים כבושים מהירים ובצל וקטשופ קארי של סאני, ו קיץ שמש" פירות " סלט עם רוטב הדרים שטוף שמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בקערה בינונית מערבבים יחד ריקוטה, תרד, ביצה, כמון, מלח ומניחים בצד. במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה מוסיפים 3 כפות שמן ו-3 כפות חמאה וחזיר טחון ופלפל קאיין עד שהבשר חום, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
חזיר טחון
גבינת ריקוטה
תרד
חמאה
כמון
בשר
מלח
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
4
הסר את הבשר מן המחבת לקערה ולהוסיף פטריות למחבת. מבשלים עד מכרז, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
5
מוסיפים בשר למחבת, מערבבים ב 1/2 כוס הפרמזן, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מעבירים תערובת לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרמזן
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
6
כדי להרכיב, שכבת התחתון של 12 על ידי 9 אינץ תבשיל תבשיל עם 1/3 של סלסה, אז 6 אטריות, חופפים כדי לכסות את כל המשטח התחתון של המנה. לאחר מכן להוסיף ולהפיץ באופן שווה חצי תערובת תרד ריקוטה, חצי תערובת פטריות חזיר, ושכבה של מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פטריות
פסטה
גבינת ריקוטה
תרד
מורחים
סלסה
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
7
שכבה נוספת 1/3 של סלסה, 6 אטריות, תערובת תרד ריקוטה הנותרים, ואת תערובת פטריות חזיר הנותרים. כדי לסיים להוסיף את האטריות האחרונות 6, העליון עם סלסה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פסטה
גבינת ריקוטה
תרד
סלסה
חזיר
8
מניחים את פרוסות המוצרלה הנותרות על גבי יחד עם שאר הפרמזן. לסיים עם טפטוף של שמן זית ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
שמן זית
פרמזן
פלפל
9
אופים מכוסה במשך 45 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F, לחשוף, ואופים במשך 15 יותר דקות או עד חום זהוב תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
שלב את כל החומרים במעבד מזון פירה עד כמעט חלקה. להתאים תיבול, לפי הטעם.