הלזניה של אמא
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לאמא ' מגנאן לנסות. מנה זו מכילה סביב 74 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1217 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עלי דפנה, בצל, פטרוזיליה שטוחה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. מתכונים דומים: האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
בתנור הולנדי גדול או סיר כבד, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיף את הבצל, שום, וקמצוץ שלוש אצבעות של מלח ולהזיע אותם עד שהם שקופים, על 2 דקות.
הוסף את עצמות הצוואר ולתת להם חום, על 5 דקות.
מוסיפים את עגל הקרקע, בשר בקר ונקניק, ומתבלים עם עוד קמצוץ בריא של מלח. מבשלים עד הבשר הוא השחמה, על 10 דקות. מערבבים ביין הלבן, עגבניות ומיץ שלהם, ועלי המפרץ. לגרד את החלק התחתון של הסיר עם כף עץ, לוודא לקבל את כל חתיכות השחמה לתוך הרוטב. מתבלים את הרוטב עם מלח, לפי הטעם, ומבשלים במשך 2 שעות על אש בינונית.
הסר את עלי המפרץ ואת עצמות הצוואר ולתת מגניב. לרפרף כל שומן שעולה אל פני השטח.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים מספיק מלח כך שהטעם מתובל ומאפשרים למים לחזור לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד אל דנטה.
בקערה בינונית מערבבים יחד את הריקוטה, פטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו, ביצים ופרמזן עם קמצוץ של מלח.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מצקת על 1 כוס רוטב על החלק התחתון של מחבת לזניה. מסדרים שכבה של אטריות ואחריו שכבה של רוטב ולאחר מכן חלק מתערובת ריקוטה. למעלה עם שכבה של מוצרלה, להחליק אותו עם מרית לקצוות. חזור על התהליך עד שהמחבת תהיה מלאה. סיים עם שכבה סופית של אטריות, רוטב, מוצרלה ופרמזן.
מכסים את הלזניה בנייר אלומיניום ואופים במשך 1 שעה. לחשוף ולאפות במשך 30 דקות.
הסר את המחבת מהתנור ולתת לו לנוח, 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.