קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

הליבוט אלוהי

הליבוט אלוהי
הליבוט אלוהי נטול גלוטן,, pescatarian, ו דל פחמימות, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 467 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, פלפל, בצל מטוגן צרפתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . , שהוא מוצק. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), דלעת אלוהית, ו קציץ בשר אלוהי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצלחת רדודה, מערבבים את שמן הזית, החמאה, מיץ לימון, חרדל יבש, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מניחים את הליבוט הקוביות בצלחת, ומאפשרים להשרות במשך 45 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מעבירים את תערובת הליבוט והמרינדה לתבשיל תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
מורחים את השמנת החמוצה על הליבוט, מפזרים גבינת פרמזן, ומעל עם בצל מטוגן צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתיבצל מטוגן צרפתי
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
הליבוטהליבוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד דגים הוא flaked בקלות עם תערובת מזלג ומרינדה הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.