הליבוט בגריל וסלסה מנגו טרי
הליבוט בגריל וסלסה מנגו טרי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 247 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, עגבניות שזיפים, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: Essential Everyday: גריל הליבוט & סלסה מנגו, הליבוט בגריל עם סלסה עגבנייה טרייה, ו סטייק בגריל עם סלסה מנגו טרי.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים. מערבבים 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ושום.
לשפשף הליבוט עם שמן; מפזרים 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מניחים דגים על מתלה גריל; גריל 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.