הליבוט בגריל עם בצל, עגבניות מתובלות ואבוקדו
הליבוט בגריל עם בצל, עגבניות מתובלות ואבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. אם יש לך אבוקדו, פלפל, פילה הליבוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו הליבוט בגריל עם תבלין בצל אדום חריף, אבוקדו, אספרגוס, ויניגרט צ'יפוטלה, הליבוט עם סקווש חריף ועגבניות, ו הליבוט עם סקווש חריף ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
פילה מעיל ובצל עם ספריי בישול.
מפזרים דגים באופן שווה עם פלפל ומלח.
מניחים דגים ובצל על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; כיסוי וגריל דגים 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness. בצל גריל 3 דקות בכל צד או עד חרוך ומכרז.
בעוד דגים ובצל גריל, לשלב עגבניות ואבוקדו בקערה קטנה.
חותכים בצל בגריל לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים דג בגריל על צלחת הגשה. למעלה עם תערובת עגבניות; מפזרים בצל בגריל. לסחוט 1 ליים טריז על כל מנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.