הליבוט בגריל עם שומר, בצל אדום אורגנו
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו לחם פריך, בצל, עלי אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה יוצא מן הכלל. נסו הליבוט בגריל עם שומר, בצל אדום אורגנו, פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו, ו הליבוט ושומר בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני על חום גבוה.
טפטוף שמן זית כתית אקסטרה מעל הדגים ומתבלים במלח ופלפל. גריל 4 דקות בכל צד עד דגים הוא מוצק אבל לא קשה מבושל דרך. לחם גריל לצד או char תחת broiler ואז להתלבש עם שמן זית כתית נוספת, מלח ופלפל גם כן.
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה.
בעוד דגים מבשלים, לקלף את התפוז כפי שהיית מלון: לחתוך את הקצוות, לעמוד אותו זקוף לחתוך את העור ו pith ברצועות דקות מלמעלה למטה.
חותכים כתום על פני לפרוסות דקות.
כדי מחבת שחומם מראש להוסיף שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, שומר ובצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 3 עד 5 דקות עד צרוב ומתחיל לרכך.
מוסיפים חומץ למחבת ונותנים לו שייק.
הסר מהחום ולזרוק בתפוזים, פטרוזיליה אורגנו. התאם תיבול ומגיש סלט על צלחות ארוחת ערב עם דגים, ולחם מתובל לצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.