קושימומחה
מוכן ב56 דק.
מנות40
ציון בריאות3
מגזין

הליבוט בגריל עם תפוחי אדמה מלח וחומץ

הליבוט בגריל עם תפוחי אדמה מלח וחומץ
הליבוט בגריל עם תפוחי אדמה מלח וחומץ נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 33 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 58 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 56 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם תפוחי אדמה חלודה, חומץ סיידר, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מלח וחומץ בגריל, חומץ מלח בייבי תפוחי אדמה, ו מלח וחומץ תפוחי אדמה קלויים.

הוראות

1
גריל חום בינוני גבוה. מחלקים את תפוחי האדמה בין 2 חתיכות גדולות של רדיד כבד, מחלק באופן שווה, לזרוק עם חומץ, 1 כף שמן, כפית כל מלח ופלפל. מקפלים את נייר הכסף על תפוחי האדמה ולאטום את הקצוות כדי ליצור 2 מנות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מניחים על גריל ומבשלים, פונה פעם אחת, עד תפוחי האדמה מכרזים, 20 עד 25 דקות.בינתיים, לשפשף את הליבוט ובצל עם כף הנותרים של שמן העונה עם כפית כל מלח ופלפל. לאחר תפוחי האדמה מבושלים במשך 15 דקות, גריל שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
הליבוטהליבוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מוסיפים את ההליבוט ואת הבצל ומבשלים עד ההליבוט אטום לאורך, 3 עד 5 דקות לכל צד, והבצל רך, 4 עד 5 דקות לכל side.In קערה קטנה, לזרוק את ארוגולה עם מיץ לימון. למעלה הליבוט עם ארוגולה ומגישים עם תפוחי אדמה, בצל, ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
הליבוטהליבוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.