הליבוט גרבלקס מפויח שומר
המתכון לשומר נרפא הליבוט גרבלקס יכול לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 131 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם פלפל, פילה הליבוט, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מתכון Gravlax נרפא סלק, הדר ומלח נרפא גרבלקס, ו גרבלקס (סוכר שוודי ומלח סלמון נרפא) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 5 החומרים הראשונים במעבד מזון, ולעבד עד הקרקע דק.
מסדרים דגים בשכבה אחת בתבנית אפייה 13 x 9inch. לשפשף תערובת מלח באופן שווה על פני השטח של דגים. מכסים ומקררים דגים במשך 24 שעות.
לשטוף דגים ביסודיות תחת מים קרים; לטפוח יבש. פט שמיר על דגים.
חותכים דגים לפרוסות 1/16inch. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 3 ימים.
הערה יין: Gravlax הוא פנטסטי עם יין שמתחיל לעשות סנסציה גדולה בveltliner Statesgrner. היין הלבן המפורסם ביותר של אוסטריה, grner veltliner הוא טרי, נקי, פריך, מעט מפולפל, נותן לו את הנשיכה הנכונה לאזן דגים נרפא. בחירה מצוינת היא 2007 Nigl Grner Veltliner Kremser Freiheit מאזור Wachau של אוסטריה (20$). קארן מקניל
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה