הליבוט ושרימפס עם מרק בשר טחון
הליבוט ושרימפס עם מרק בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. גשו לסופר וקנו כרישה, מלח כשר, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. נסו האוקיינוס השקט הליבוט במרק תה ירוק, האוקיינוס השקט הליבוט במרק תה ירוק, ו הליבוט מבושל במרק שומר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן וחמאה למחבת; מערבולת עד שהחמאה נמסה.
להוסיף כרישה; לטחון 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום וגזר; לטגן 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מפזרים מלח באופן שווה על שני הצדדים של פילה; לארגן פילה ושרימפס בשכבה אחת על גבי תערובת גזר.
מערבבים מרק, יין, ולהדביק קארי בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קארי למחבת עם דגים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד המידה הרצויה של doneness.
מקום 1 פילה בכל אחד 4 קערות מרק רדודות; מחלקים שרימפס, ירקות, מרק באופן שווה בין מנות.
מפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפיות מנטה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.