הליבוט לה בריגול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. אם יש לכם שום, יין, הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ירקות à La Barigoule עם וניל, Barigoule של ירקות האביב, ו לינגוויני עם כרוב ניצנים Barigoule (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים גזר, טימין, מלח ופלפל למחבת; מבשלים עד רק במכרז, על 9 דקות. להעלות את החום גבוה; לאט להוסיף יין ומים 3/4 כוס; מערבבים לגרד חתיכות חומות שנותרו, ומבשלים עד רותחים. להפחית את החום בינוני; להוסיף הליבוט, כיסוי. לבשל עד דגים הוא אטום מבושל דרך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
הליבוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.