הליבוט מאודה עם תפוזים, עגבניות וזיתים
הליבוט מאודה עם תפוזים, עגבניות וזיתים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שיני שום, פילה הליבוט, גבינת פטה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט אפוי עם קישואים, זיתים, עגבניות ותפוזים, הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות, ו הליבוט, סקווש, עגבניות וזיתים.
הוראות
חותכים את הקליפה ואת הדורית הלבנה מתפוזים.
חותכים תפוזים בין ממברנות כדי לשחרר קטעים.
שמן חום במחבת גדולה מאוד כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים עד רך רק מתחיל חום, על 8 דקות.
מוסיפים עגבניות ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 3 דקות. מערבבים בעדינות במקטעים כתומים וזיתים. תערובת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מפזרים פילה הליבוט עם מלח ופלפל. סדר הליבוט בשכבה אחת על גבי תערובת ירקות במחבת. מכסים ומבשלים בעדינות עד הליבוט הוא רק אטום במרכז, על 12 דקות. תערובת ירקות כפית על צלחות. למעלה עם הליבוט.
מניחים גבינת פטה על תערובת ירקות לצד הליבוט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.