קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות6
מגזין

הליבוט-סביצ'ה מנגו

הליבוט-סביצ'ה מנגו
הליבוט - מנגו סביצ'ה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, הליבוט, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 38%. מתכונים דומים: הליבוט-סביצ'ה מנגו, הליבוט-סביצ'ה מנגו, ו סביצ'ה דה מנגו (סביצ' ה מנגו) מסביצ'ה: מטבח פרואני.

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערת זכוכית גדולה, הקשה על דגים למטה, כך שהוא שקוע בנוזל. מכסים ומצוננים 3 עד 4 שעות, ערבוב מדי פעם, עד דגים אטום במרכז.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
ניקוז.
3
שלב jicama, אם תרצה, עגבניות, ושאר החומרים בקערה גדולה. מערבבים בהליבוט ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הליבוטהליבוט
JicamaJicama
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מגישים עם צ ' יפס או tostadas.
מרכיבים שתצטרך
TostadasTostadas
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.