זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם מלח כשר, שמן צמחי, גרעיני תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו הליבוט צרוב במחבת עם סוכות שרימפס, Succotash עם צדפות בגריל טפטוף פטרוזיליה, ו Hellibut במרינדה, במיה - תירס לבן סוקוטש & סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.