הליבוט עם שום שמנת ורוטב עשבי תיבול עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו יין, פילה הליבוט, פילה הליבוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת, ו שום & הרב הליבוט עם בצל ירוק.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשפשף את פילה הליבוט עם 1 כף מיץ לימון, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מניחים את הפילה לתוך צלחת אפייה מוכנה, ולאחר מכן לחץ על עלי הכוסברה על גבי ההליבוט.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים את ההליבוט בתנור שחומם מראש עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל הירוק, פלפל אדום, שום, פתיתי פלפל אדום עד הירקות התרככו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את היין הלבן, ומתבלים עם שמיר וטרגון. מבשלים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את מרק עוף, חצי וחצי, גבינת פרמזן, ונותר 1 כף מיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ואז להמיס את הקמח לתוך המים, ומערבבים לתוך הרוטב הרותח. לחזור לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד הרוטב התעבה, על 10 דקות. כפית את הרוטב על הליבוט לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
הליבוט
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.