קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

הליבוט עם שום שמנת ורוטב עשבי תיבול

הליבוט עם שום שמנת ורוטב עשבי תיבול
הליבוט עם שום שמנת ורוטב עשבי תיבול עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו יין, פילה הליבוט, פילה הליבוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), שום עשבי תיבול בשר בקר Tenderloin צלי עם רוטב חזרת שמנת, ו שום & הרב הליבוט עם בצל ירוק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשפשף את פילה הליבוט עם 1 כף מיץ לימון, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מניחים את הפילה לתוך צלחת אפייה מוכנה, ולאחר מכן לחץ על עלי הכוסברה על גבי ההליבוט.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים את ההליבוט בתנור שחומם מראש עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל הירוק, פלפל אדום, שום, פתיתי פלפל אדום עד הירקות התרככו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את היין הלבן, ומתבלים עם שמיר וטרגון. מבשלים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את מרק עוף, חצי וחצי, גבינת פרמזן, ונותר 1 כף מיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ואז להמיס את הקמח לתוך המים, ומערבבים לתוך הרוטב הרותח. לחזור לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד הרוטב התעבה, על 10 דקות. כפית את הרוטב על הליבוט לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
הליבוטהליבוט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמירשמיר

מרכיבים

2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה2sprigsעלי כוסברהעלי כוסברה11 קילו קישואים,עשב שמיר מיובשעשב שמיר מיובש11 קילו קישואים,טרגון מיובשטרגון מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון4בצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי שמנתחצי שמנת680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה הליבוטפילה הליבוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי פלפל אדום כתוש (אופציונלי)פתיתי פלפל אדום כתוש (אופציונלי)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם4ריבס, קצוץ טרי או קפואשקדים רסיסים קלוייםשקדים רסיסים קלויים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס