כופתאות צדפות במרק אסיאתי נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 80 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק עוף, עלי כוסברה, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כופתאות צדפות במרק אסיאתי, Maultaschensuppe (כופתאות במרק), ו מרק מיסו עם כופתאות שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הכופתאות: במעבד מזון, למזג את ביצה לבן עם רוטב סויה, בצל ירוק, זנגביל, שמן צמחי, שמן שומשום, עמילן תירס, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן צמחי
עמילן תירס
שמן שומשום
חלבונים
רוטב סויה
בצל ירוק
ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
הוסף את כל אבל 3 של הצדפות ואת התהליך כדי להדביק גס. לגרד את הדבק לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
חותכים את הצדפות שנותרו לקוביות 1/2 אינץ ' ולקפל אותם לתוך הדבק. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
4
הפוך את המרק: בסיר גדול, לשלב את המרק עם גרידת לימון, שום, רוטב סויה, זנגביל וקמצוץ כל מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גרידת לימון
רוטב סויה
שום
ג ' ינג ' ר
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
הסר מהחום וזרוק את גרידת הלימון ושום.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
שום
6
מוסיפים את אפונה שלג וכרוב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה לבנה
כרוב
7
זרוק כפות scant של הדבק צדפות לתוך המרק, ואז לכסות ומבשלים על אש נמוכה עד הכופתאות מבושלים רק דרך, על 2 דקות. מצקת לקערות, למעלה עם הקישוטים ומגישים.
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.