רוטב יין למאכלי ים
צריך ללא גלוטן, משקה ראשוני וצמחוני? רוטב יין למאכלי ים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, יין, מלח ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך מדהים. נסו רוטב יין פשוט לסטייק ומציאת עסקאות על יין, רוטב פירות ים, ו הרוטב שיכול ללכת עם כל מאכלי ים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים שום ושאלוט; מבשלים ומערבבים עד שקוף, על 3 דקות. מתבלים בטרגון, מלח ופלפל לבן. להגדיל את החום בינוני, ומערבבים את היין הלבן ומיץ לימון. להביא לרתיחה, ולאחר מכן להקציף במשך 1 דקה.
הסר מהחום ומפזרים פטרוזיליה.
יוצקים מעל הדג הלבן האהוב עליך לפני ההגשה.