הליבוט צרוב על לימון Tabbouleh
המתכון צרוב הליבוט על לימון Tabbouleh יכול לספק הכמיהה המזרח התיכון שלך בערך 40 דקות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. אם יש לך שמן זית, בצל ירוק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הליבוט צרוב ברוטב צלי לימון, הליבוט צרוב ברוטב צלי לימון, ו מחבת צרובה הליבוט עם רוטב שמיר לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבורגור ו 1 כפית מלח, ואז לשפוך 1 1/2 כוסות מים רותחים על התערובת. לכסות ולתת לשבת עד שהמים נספגים, 20 עד 30 דקות. קצפת עם מזלג.
בקערה, לשלב שמן זית, קליפת לימון, מיץ לימון, 1/2 כפית פלפל, נענע, ופטרוזיליה.
יוצקים רוטב על בולגור מבושל ומערבבים למעיל. מערבבים בצלים ירוקים וצנוברים.
מפזרים את שני הצדדים של הליבוט עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן, ואז הליבוט. לבשל, מפנה פעם אחת, עד דגים הוא אטום במרכז, על 10 דקות סך לכל סנטימטר של עובי.
תל tabbouleh על צלחות העליון עם הליבוט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.