הליבוט קלוי ברוטב שום
הליבוט קלוי ברוטב שום נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, שמן זית, ליווי: פלחי לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו הליבוט בגריל עם שומר, עגבניות, ורואל שום קלוי, הליבוט בגריל עם שום-רוטב כוסברה, ו 10 דקות של הליבוט אפוי עם רוטב שום חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
שים דגים בתבנית אפייה רדודה משומנת ומפזרים כפית כל מלח ופלפל.
כוח שום דרך העיתונות שום לתוך קערה, ואז לטאטא בשמן 1/8 מלח כפית.
לטאטא במיונז להפיץ על דגים.
אופים, חשוף, עד דגים הוא רק מבושל דרך, 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.