קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין

הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 27 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. אם יש לך שמן זית, צימוקים זהובים, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין, דג פוטית מטוגנת במרק עגבניות-שומר, ו הליבוט צרוב במחבת עם כרישה מטוגנת ביין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את טריזי השומר לחתוך צדדים למטה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים את הפלפל האדום המרוסק. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד השומר הוא השחמה, על 12 דקות, מפנה את הפרוסות באמצע.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
4
מוסיפים 1 כוס היין והמים, עלי דפנה וצימוקים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את הפרוסות כמה פעמים, עד שרוב היין התאדה והשומר רך, כ -15 דקות. השליכו את עלי המפרץ ועיסו את השומר במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בינתיים, מורחים את הבצל הטחון בצורת פילה הדגים על תבנית אפייה מעוטרת טפטוף עם 1 כף הנותרים של יין. מתבלים את צד העור של הפילה במלח ופלפל שחור ומניחים אותו על שאלוט טחון. לשפשף את החלק העליון של הדג עם הנותרים 1 כף שמן זית ועונה עם מלח ופלפל שחור. צולים את ההליבוט על המדף העליון של התנור במשך כ -12 דקות, עד שהוא בקושי אטום במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הליבוטהליבוט
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מעבירים את ההליבוט, עם מיצי הבישול שלו, למגש, כף השומר המטוגן לצד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.