הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 27 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. אם יש לך שמן זית, צימוקים זהובים, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו הליבוט קלוי עם שומר מטוגן ביין, דג פוטית מטוגנת במרק עגבניות-שומר, ו הליבוט צרוב במחבת עם כרישה מטוגנת ביין (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את טריזי השומר לחתוך צדדים למטה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים את הפלפל האדום המרוסק. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד השומר הוא השחמה, על 12 דקות, מפנה את הפרוסות באמצע.
מוסיפים 1 כוס היין והמים, עלי דפנה וצימוקים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את הפרוסות כמה פעמים, עד שרוב היין התאדה והשומר רך, כ -15 דקות. השליכו את עלי המפרץ ועיסו את השומר במלח ופלפל שחור.
בינתיים, מורחים את הבצל הטחון בצורת פילה הדגים על תבנית אפייה מעוטרת טפטוף עם 1 כף הנותרים של יין. מתבלים את צד העור של הפילה במלח ופלפל שחור ומניחים אותו על שאלוט טחון. לשפשף את החלק העליון של הדג עם הנותרים 1 כף שמן זית ועונה עם מלח ופלפל שחור. צולים את ההליבוט על המדף העליון של התנור במשך כ -12 דקות, עד שהוא בקושי אטום במרכז.
מעבירים את ההליבוט, עם מיצי הבישול שלו, למגש, כף השומר המטוגן לצד ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.