המבורגר
מתכונים דומים: המבורגר גדול המבורגר מקורי כפול דקר המבורגר קלאסי, המבורגר מחבת ארוחת ערב טרי לקחת על המבורגר עוזר, ו המבורגר חדש.
הוראות
מחלקים את הבשר לארבעה 6 אונקיות pucks על 1.25 אינץ 'עבה על ידי 3 אינץ' רחב. נסה להתמודד עם הבשר מעט ככל האפשר ולא לרסק אותו יחד עם הידיים.
מניחים את הדיסקיות על מתלה תיל ומקררים חשפו עד שאתה מוכן לטגן את ההמבורגרים שלך. זה מייבש את פני השטח של הבשר מה שהופך אותו קל יותר לקבל את השכבה הפריכה של בשר משחי על כל צד. שמן קל מחבת ברזל יצוק או מחבת על ידי הוספת שמן צמחי קטן ומפיץ אותו עם מגבת נייר, לספוג כל עודף שמן.
חום מעל חום בינוני גבוה. בעוד המחבת שלך הוא חימום, מלח ופלפל בשני הצדדים של ההמבורגרים שלך.כאשר המחבת שלך חם, להוסיף דיסקית בשר ומיד העליון את הבשר עם עוד מחבת ברזל יצוק קטן יותר או סיר כבד ולחץ למטה עד ההמבורגר הוא העובי הרצוי. תשאיר את הסיר שם בזמן שההמבורגר מבשל. המשקל על גבי מעודד בשר למחבת מגע, וזה איך אתה מקבל את הקרום הפריך על ההמבורגר שלך. אם אתה משתמש במחבת ויש לך מקום, חזור עם הקציצות האחרות.
בואו מטגנים זה עד ההמבורגר מבושל 1/3 של הדרך במעלה הצדדים ואתה יכול לראות קרום חום כהה להרכיב שבו הבשר פוגש את המחבת.
תוריד את המשקל ותהפוך את ההמבורגר. למעלה עם פרוסת גבינה ולהמשיך לטגן עד הבשר מגיע doneness הרצוי שלך (130 F לנדיר, 135 F לנדיר בינוני, 140 F עבור בינוני, ו 150 F+ עבור כל הכבוד). זכור כי המבורגר הוא נוטה יותר לזיהום מאשר כל נתח בשר בקר, כך שאם אתה באמת סומך על הקצב שלך, אתה כנראה רוצה לבשל ההמבורגר שלך לפחות בינוני. כדי להפוך את הרוטב, מוסיפים את המיונז, קטשופ, חרדל, חמוצים, רוטב חריף ופלפל שחור למעבד מזון קטן ומחית עד חלקה. כדי לבנות את ההמבורגר שלך, טוסט הלחמנייה שלך, ו למרוח כמות נדיבה של רוטב על הלחמנייה התחתונה. למעלה עם בצל ואז קציצת ההמבורגר, ואז העגבניות, ולבסוף החסה ולחמניה למעלה. אני משתמש בסדר הזה כי המשקל של ההמבורגר שומר את טבעות הבצל במקום בעוד החום מבשל אותם מעט. הגבינה שומרת על העגבניות שמחזיקות אותם במקום, והעגבניות פועלות כמבודדות, שומרות את הקציצה החמה הרחק מהחסה כדי שהיא לא תנבול.