קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

המבורגר

המבורגר
מתכונים דומים: המבורגר גדול המבורגר מקורי כפול דקר המבורגר קלאסי, המבורגר מחבת ארוחת ערב טרי לקחת על המבורגר עוזר, ו המבורגר חדש.

הוראות

1
מחלקים את הבשר לארבעה 6 אונקיות pucks על 1.25 אינץ 'עבה על ידי 3 אינץ' רחב. נסה להתמודד עם הבשר מעט ככל האפשר ולא לרסק אותו יחד עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
מניחים את הדיסקיות על מתלה תיל ומקררים חשפו עד שאתה מוכן לטגן את ההמבורגרים שלך. זה מייבש את פני השטח של הבשר מה שהופך אותו קל יותר לקבל את השכבה הפריכה של בשר משחי על כל צד. שמן קל מחבת ברזל יצוק או מחבת על ידי הוספת שמן צמחי קטן ומפיץ אותו עם מגבת נייר, לספוג כל עודף שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חום מעל חום בינוני גבוה. בעוד המחבת שלך הוא חימום, מלח ופלפל בשני הצדדים של ההמבורגרים שלך.כאשר המחבת שלך חם, להוסיף דיסקית בשר ומיד העליון את הבשר עם עוד מחבת ברזל יצוק קטן יותר או סיר כבד ולחץ למטה עד ההמבורגר הוא העובי הרצוי. תשאיר את הסיר שם בזמן שההמבורגר מבשל. המשקל על גבי מעודד בשר למחבת מגע, וזה איך אתה מקבל את הקרום הפריך על ההמבורגר שלך. אם אתה משתמש במחבת ויש לך מקום, חזור עם הקציצות האחרות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
בואו מטגנים זה עד ההמבורגר מבושל 1/3 של הדרך במעלה הצדדים ואתה יכול לראות קרום חום כהה להרכיב שבו הבשר פוגש את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תוריד את המשקל ותהפוך את ההמבורגר. למעלה עם פרוסת גבינה ולהמשיך לטגן עד הבשר מגיע doneness הרצוי שלך (130 F לנדיר, 135 F לנדיר בינוני, 140 F עבור בינוני, ו 150 F+ עבור כל הכבוד). זכור כי המבורגר הוא נוטה יותר לזיהום מאשר כל נתח בשר בקר, כך שאם אתה באמת סומך על הקצב שלך, אתה כנראה רוצה לבשל ההמבורגר שלך לפחות בינוני. כדי להפוך את הרוטב, מוסיפים את המיונז, קטשופ, חרדל, חמוצים, רוטב חריף ופלפל שחור למעבד מזון קטן ומחית עד חלקה. כדי לבנות את ההמבורגר שלך, טוסט הלחמנייה שלך, ו למרוח כמות נדיבה של רוטב על הלחמנייה התחתונה. למעלה עם בצל ואז קציצת ההמבורגר, ואז העגבניות, ולבסוף החסה ולחמניה למעלה. אני משתמש בסדר הזה כי המשקל של ההמבורגר שומר את טבעות הבצל במקום בעוד החום מבשל אותם מעט. הגבינה שומרת על העגבניות שמחזיקות אותם במקום, והעגבניות פועלות כמבודדות, שומרות את הקציצה החמה הרחק מהחסה כדי שהיא לא תנבול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)