המבורגר החוף הטוב ביותר
המבורגר החוף הטוב ביותר עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 1785 קלוריות, 97 גר' של חלבון, ו 126 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, מלח כשר, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בורגר קלאב: עטור פרסים Logan County Burger Patty Melt, המבורגר טורף Surf N ' (המבורגר בגריל עם לובסטר ובייקון), ו שבוע ההמבורגר של ניו יורק: בייגלה בורגר עם גבינת בירה (מתכונים דומים).
הוראות
גריל מחממים לחום בינוני-גבוה (350 עד 400). יש לשטוף שבבי עץ במים; לנקז, ולמקם על גיליון של רדיד אלומיניום כבד חובה. מקפלים רדיד מעל, וחותמים צדדים לעשות חבילה. תנקב כמה חורים למעלה.
מניחים שבבי עטוף בנייר כסף על גרגר גריל או גחלים חמים.
להקציף יחד חומץ, סוכר, זרעי סלרי, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; לזרוק עם סרטי מלפפון. תניח בצד.
המבורגר גריל, מכוסה במכסה גריל, 5 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר, או עד מידה רצויה של doneness.
להעביר המבורגרים מגש, ומפזרים פלפל ונותר 1/2 כפית מלח. מעל כל המבורגר עם פרוסת גבינה 1; אוהל רופף עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
גריל לחמניות 1 דקה. בינתיים, לסחוט עודף נוזלים מלפפונים שמורים.
מניחים המבורגרים על לחמניות, העליון באופן שווה עם פרוסות עגבניות מלפפון להתענג.