המבורגר טונה עם טפנד איולי
המבורגר טונה עם טפנד איולי דורש מסביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ותביאו סטייקים לטונה, מחית פלפל צ'יפוטלה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכונים דומים: המבורגר טונה עם טפנד, המבורגר טונה עם איולי לימון Paprikan, ו המבורגר טונה עם איולי לימון Paprikan.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הטונה, דיז 'ון, צ' יפוטלה, שמן, דבש ובצל ירוק בקערה ומתבלים עם מלח ופלפל. לעצב את הטונה קצוצה בחוזקה לתוך 8 קציצות אחידות עגולות על 1 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים במקרר במשך 30 דקות. (ההמבורגרים חייבים להיות קרים מאוד כדי לשמור על צורתם בעת הבישול.)
המבורגרים גריל במשך 3 דקות בכל צד עבור doneness בינוני.
מערבבים זיתים, צלפים, שום, גרידת לימון ומיץ לימון בקערה של מעבד מזון ולעבד עד קצוץ גס.
מוסיפים את המיונז ומעבדים עד חלקה, מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מגישים המבורגרים עם גלילי ג ' בטה ואיולי.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק