המבורגר סלמון יווני
המבורגר סלמון יווני הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, לחמניות ג'בטה, פאנקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!), ו ההמבורגרים היווניים הגדולים והשמנים שלי..
הוראות
בקערה של מעבד מזון, סלמון דופק, panko, ביצה לבן עד סלמון קצוץ דק.
טופס סלמון לתוך 4 (4 אינץ') קציצות; העונה עם מלח ופלפל.
חום גריל בינוני-גבוה; לבשל, פונה פעם אחת, עד המבורגרים מבושלים רק דרך (5-7 דקות לכל צד).
מגישים עם התוספות הרצויות ולחמניות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.