המבורגר קסו עוף של ג'ון מקיין
ההכנה של המבורגר קסו עוף בסגנון ג'ון מקיין אורכת כשעה ו-33 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 2.73 דולר למנה , מתכון זה מכסה 28% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 442 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש תיבול אדובו, לחמניות חלה, סלסת עגבניות ואבוקדו הס. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 66% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את המבורגר הופין ג'ון סאות'רן , קסו חלפיניו עם גבינת עיזים , ואורזו עם עגבניות שרי, קישואים וקסו פרסקו .
הוראות
גרדו דק את גרידת הלימון, הליים והתפוז לקערה בינונית. סחטו פנימה את המיץ מכל פרי.
מוסיפים את אבקת הצ'ילי, תבלין האדובו ושמן הזית; מערבבים יחד.
מוסיפים את העוף ומצפו היטב במרינדה; מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות או למשך הלילה.
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה. צולים את חזה העוף עד לבישול מלא, כ-8 דקות מכל צד, תוך הפיכה פעם אחת. מעבירים את העוף לצד הקר יותר של הגריל (או מנמיכים את האש על הכיריים) ומעל כל חתיכה מפזרים כף סלסה ופרוסת גבינה אחת. מכסים ומבשלים עד שהגבינה נמסה, דקה עד שתיים.
מניחים חזה עוף בתחתית כל גליל; מוסיפים כמה פרוסות אבוקדו ומכסים בחלק העליון של הגליל.
מגישים עם עוד סלסה, אם רוצים.