קושימומחה
מוכן ב1 ש, 33 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

המבורגר קסו עוף של ג'ון מקיין

המבורגר קסו עוף של ג'ון מקיין
ההכנה של המבורגר קסו עוף בסגנון ג'ון מקיין אורכת כשעה ו-33 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 2.73 דולר למנה , מתכון זה מכסה 28% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 442 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש תיבול אדובו, לחמניות חלה, סלסת עגבניות ואבוקדו הס. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 66% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את המבורגר הופין ג'ון סאות'רן , קסו חלפיניו עם גבינת עיזים , ואורזו עם עגבניות שרי, קישואים וקסו פרסקו .

הוראות

1
גרדו דק את גרידת הלימון, הליים והתפוז לקערה בינונית. סחטו פנימה את המיץ מכל פרי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
מוסיפים את אבקת הצ'ילי, תבלין האדובו ושמן הזית; מערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבולAdobo תיבול
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את העוף ומצפו היטב במרינדה; מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה לפחות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
בצל אדום קצוץ, להגשהבצל אדום קצוץ, להגשה
4
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה. צולים את חזה העוף עד לבישול מלא, כ-8 דקות מכל צד, תוך הפיכה פעם אחת. מעבירים את העוף לצד הקר יותר של הגריל (או מנמיכים את האש על הכיריים) ומעל כל חתיכה מפזרים כף סלסה ופרוסת גבינה אחת. מכסים ומבשלים עד שהגבינה נמסה, דקה עד שתיים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
בצל אדום קצוץ, להגשהבצל אדום קצוץ, להגשה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מניחים חזה עוף בתחתית כל גליל; מוסיפים כמה פרוסות אבוקדו ומכסים בחלק העליון של הגליל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מגישים עם עוד סלסה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
צילום: טינה רופ