המבורגרים בייקון על לחמניות בריוש
מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו Brioche לחמניות, בריוש בורגר באנס, ו לחמניות המבורגר בריוש (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את הבצל עם 2 כפות של שמן זית לצלות עד מתרכך, על 20 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את המיונז עם מיץ לימון. בהדרגה לטאטא את הנותרים 1/4 כוס שמן זית ועונה עם מלח ופלפל.
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני עד פריך.
מסננים על מגבות נייר ושוברים כל רצועה לשניים.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. ליצור את בשר הקרקע לשמונה קציצות. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומברישים בשמן זית. גריל על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב על הקרקעית, 5 דקות. הפוך את ההמבורגרים, תליית גבינת ברי על גבי גריל במשך 4 דקות יותר, עד הגבינה הוא נמס מעט והמבורגרים הם בינוניים-נדירים.
מורחים את מיונז לימון על הצדדים לחתוך של הלחמניות; להגדיר את ההמבורגרים על החלק התחתון העליון עם בייקון ובצל. סגור את ההמבורגרים ותגיש מיד.