קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

המבורגרים חצילים

המבורגרים חצילים
המבורגרים חצילים הוא מתכון אמריקאי המגיש 6. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לך בצל, מרגרינה, קטשופ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. נסו המבורגרים חצילים, המבורגרים חצילים, ו המבורגרים צמחוניים חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את פרוסות החצילים על צלחת, ומבשלים במיקרוגל במשך כ 5 דקות, או עד שהמרכזים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
להמיס מרגרינה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים פרוסות חצילים עד קלוי קלות בכל צד, ומניחים פרוסת גבינה אחת על כל אחד. מבשלים עד גבינה נמסה, ולהסיר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים חציל על לחמניות המבורגר, ולאפשר לכל אדם העליון עם חסה, עגבניות, בצל, חמוצים, ושמלה עם קטשופ, מיונז וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות