המבורגרים ממולאים של ביזון עם תאנים מצופות קרמל ושאלוט
גשו לסופר וקנו מלח, פירורי לחם, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 12 דקות. . עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו המבורגרים עוף עם שאלוט קרמל וגבינה כחולה, המבורגרים חצילים עם בירת דבש - שאלוט קרמל, ו ברי ובצל בקרמל ממולאים המבורגרים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מיץ רימון רק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן.
הסר מחבת מחום ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
למילוי, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה במחבת גדולה. מבשלים שאלוט בחמאה חמה במשך 3 עד 5 דקות או עד שאלוט מכרז. מערבבים תאנים סחוטים ודבש. להפחית את החום לנמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 6 עד 8 דקות יותר או עד שאלוט הם חום זהוב. מערבבים ב קורנית. מגניב במקצת.
מערבבים ביצה, ביזון טחון, פירורי לחם, רוטב ווסטרשייר, חלב, שום, מלח ופלפל בקערה גדולה. תערובת צורה לתוך 8 קציצות. כף מילוי שווה על חצי קציצות ביזון כדי 1/2 אינץ ' של קצוות. למעלה עם שאריות קציצות ביזון; קמצוץ קצוות לאטום.
עבור גריל פחם, לארגן גחלים שחומם מראש סביב מחבת טפטוף. בדיקה לחום בינוני מעל למחבת.
מניחים קציצות ביזון מעל מחבת טפטוף על מדף גריל. מכסים וגריל במשך 16 עד 22 דקות או עד שנעשה (160 מעלות F), פונה פעם באמצע. (לגריל גז, גריל preheat. להפחית חום בינוני. התאם לצלייה עקיפה. גריל מלמעלה.) למעלה עם גבינה. כיסוי; לבשל 1 עד 2 דקות יותר או עד גבינה נמסה.
מגישים קציצות ביזון עם פנים פתוחות על פרוסות לחם צרפתי.