קושיקשה
מוכן ב38 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

המבורגרים פלורנטין פטה עם פרושוטו מקומט על פרמזן-גלילי ג'בטה קלויים

המבורגרים פלורנטין פטה עם פרושוטו מקומט על פרמזן-גלילי ג'בטה קלויים
המתכון פטה פלורנטין המבורגרים עם פרושוטו מקופל על לחמניות פרמזן-קלוי ג'בטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 38 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1185 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 94g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פטה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו פטה יום ראשון מיובש עגבניות ממולאות פרושוטו המבורגרים, מלון Gazpacho עם פרושוטו, ו כרובית "קוויאר" עם פרושוטו פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אש בינונית-חמה בגריל פחם עם כיסוי, או מחממים מראש גריל גז בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מערבבים את המיונז והעגבניות המיובשות בקערה קטנה ומערבבים היטב. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מניחים את השמן במחבת חסינת אש 12 אינץ ולהגדיר על מתלה הגריל. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, פלפל ופטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מוסיף את עלי התרד ומבשלים עד התרד הוא נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
3
להעביר לקערה גדולה ולהוסיף את sirloin, גבינת פטה, ומלח. עם הידיים או כף גדולה, לערבב בעדינות היטב, טיפול הבשר מעט ככל האפשר כדי למנוע דחיסה זה. טופס לתוך 6 קציצות בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
יוצקים את השמן לתוך אותו מחבת ומניחים על מדף הגריל. כאשר השמן חם, מוסיפים את הפרושוטו. מבשלים עד טחונים היטב, כ 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
כאשר הגריל מוכן, לצחצח את מתלה הגריל עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מניחים את הקציצות על המדף, מכסים, ומבשלים עד התחתית הם חומים, על 4 דקות. עם מרית, להפוך את הקציצות לבשל 4 דקות נוספות, או עד שנעשה להעדפתך (טמפרטורה פנימית של 160 מעלות F). במהלך הדקות האחרונות של הצלייה, מעל כל קציצה עם פרוסת גבינת מוצרלה עד שנמסה. מברשת קלה את הצדדים לחתוך של לחמניות עם 4 כפות שמן זית. לשפשף את הצדדים לחתוך של השום על הקרביים של הלחמניות, ואז מפזרים ולחץ עם הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מניחים את הלחמניות, לחתוך צדדים למטה, על הקצוות החיצוניים של מתלה הגריל כדי טוסט קל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1
מורחים את תערובת המיונז על הקרביים של לחמניות קלויות חמות.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2
שכבת הלחמניות התחתונות עם ירקות מחולקים, הקציצות, פרושוטו פרושוטו מחולק. למעלה עם הלחמניות הנותרות, לשרת, וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ירוקירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

מרכיבים

6גלילי ג'בטה, פיצולגלילי ג'בטה, פיצול1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פטה מתפוררתגבינת פטה מתפוררת6פרוסות(1/4 אינץ ' עבה) גבינת מוצרלה טרייה(1/4 אינץ ' עבה) גבינת מוצרלה טרייה1שן שום, קלופים וחותכים ב 1/2 lengthwiseשן שום, קלופים וחותכים ב 1/2 lengthwise7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקירוק מסקלוןירוק מסקלון1קילוגרםנתח בשר טחוןנתח בשר טחון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק2(חוֹרֶף)עגבניות מיובשות בשמן, מנוקזות וקצוצותעגבניות מיובשות בשמן, מנוקזות וקצוצות2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה (מומלץ: Colavita)שמן זית כתית מעולה (מומלץ: Colavita)4(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה (מומלץ: Colavita)שמן זית כתית מעולה (מומלץ: Colavita)6(חוֹרֶף)פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרושוטו פרוס דקפרושוטו פרוס דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום קצוץ דקפלפל אדום קצוץ דק2(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוס דק עלי תרד טרייםפרוס דק עלי תרד טריים6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי, להבריש על מתלה הגרילשמן צמחי, להבריש על מתלה הגריל2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות לבנות קצוצותפטריות לבנות קצוצות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל לבן קצוץ דקבצל לבן קצוץ דק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto