כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם שמן זית, מאפה פילו כל 38 x 30cm, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: טירמיסו, המהפך האולטימטיבי: מוסקה, ו המהפך האולטימטיבי: לזניה.
הוראות
1
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה לא מקל טיגון. עצה בצלצלים ומטגנים במשך 2-3 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ושום, ומערבבים על חום גבוה במשך 3-4 דקות נוספות, או עד הפטריות והצלצלים הם זהובים וכל נוזל מן הפטריות התאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים את מיץ לימון לאחר כמה שניות, זה צריך התאדה מדי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים את גרגיר הנחלים כך שהוא נבול בחום מהמחבת (ראה שלב 1). מערבבים בשמיר ועירית, ומתבלים עם קצת מלח ופלפל. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
לא מגן מקומי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
קו גיליון אפייה עם קלף אפייה. כאשר תערובת פטריות הוא מגניב, מערבבים את frache crme.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
להניח את אחד הסדינים filo על משטח העבודה עם הקצה הקצר מולך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
7
מברשת בכל רחבי עם קצת שמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
8
שכבה למעלה 4 יותר של גיליונות filo באותו אופן, צחצוח כל אחד עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
להניח את אחד פילה סלמון, עור בצד למעלה, לרוחב של filo, מיצוב אותו כשליש הדרך למעלה. לתבל אותו עם פלפל. כף ולהפיץ את תערובת פטריות מקורר על החלק העליון של פילה (ראה שלב 2).
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
פטריות מעורבות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
הנח את פילה הסלמון האחר על גבי, צד עור כלפי מטה. עונה שוב. מקפלים את הקצה הקצר של מאפה קרוב אליך על הסלמון, ולאחר מכן להביא את הקצה השני מעל לחלוטין לצרף את הסלמון (ראה שלב 3), מרימה אותו כך להצטרף יכול טאק מתחתיו. מקפלים את שני הקצוות מאפה מעל בצורה מסודרת כמו שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
11
מברשת מבחוץ עם קצת יותר של השמן שנותר. Scrunch את הגיליון האחרון של filo, לחיצה עליו קלות על גבי קפלים גדולים (ראה שלב 4), ולאחר מכן בזהירות מברשת עם האחרון של השמן. ניתן להכין 3-4 שעות קדימה עד לנקודה זו ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
12
מעבירים את חבילת הסלמון לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
13
אופים במשך 25 דקות עד המאפה הוא פריך וזהוב. בדוק בזמן שהוא מבשל ואם החלק העליון מתחיל חום מהר מדי, להניח גיליון נייר מאוד רופף על זה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
14
הסר מהתנור ולתת הסלמון לשבת במשך 2-3 דקות לפני חיתוך.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.