המהפך האולטימטיבי: סלמון en croute
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם שמן זית, מאפה פילו כל 38 x 30cm, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: טירמיסו, המהפך האולטימטיבי: מוסקה, ו המהפך האולטימטיבי: לזניה.
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה לא מקל טיגון. עצה בצלצלים ומטגנים במשך 2-3 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ושום, ומערבבים על חום גבוה במשך 3-4 דקות נוספות, או עד הפטריות והצלצלים הם זהובים וכל נוזל מן הפטריות התאדה.
יוצקים את מיץ לימון לאחר כמה שניות, זה צריך התאדה מדי.
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים את גרגיר הנחלים כך שהוא נבול בחום מהמחבת (ראה שלב 1). מערבבים בשמיר ועירית, ומתבלים עם קצת מלח ופלפל. השאר לקרר.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
קו גיליון אפייה עם קלף אפייה. כאשר תערובת פטריות הוא מגניב, מערבבים את frache crme.
להניח את אחד הסדינים filo על משטח העבודה עם הקצה הקצר מולך.
מברשת בכל רחבי עם קצת שמן שנותר.
שכבה למעלה 4 יותר של גיליונות filo באותו אופן, צחצוח כל אחד עם קצת שמן.
להניח את אחד פילה סלמון, עור בצד למעלה, לרוחב של filo, מיצוב אותו כשליש הדרך למעלה. לתבל אותו עם פלפל. כף ולהפיץ את תערובת פטריות מקורר על החלק העליון של פילה (ראה שלב 2).
הנח את פילה הסלמון האחר על גבי, צד עור כלפי מטה. עונה שוב. מקפלים את הקצה הקצר של מאפה קרוב אליך על הסלמון, ולאחר מכן להביא את הקצה השני מעל לחלוטין לצרף את הסלמון (ראה שלב 3), מרימה אותו כך להצטרף יכול טאק מתחתיו. מקפלים את שני הקצוות מאפה מעל בצורה מסודרת כמו שאתה יכול.
מברשת מבחוץ עם קצת יותר של השמן שנותר. Scrunch את הגיליון האחרון של filo, לחיצה עליו קלות על גבי קפלים גדולים (ראה שלב 4), ולאחר מכן בזהירות מברשת עם האחרון של השמן. ניתן להכין 3-4 שעות קדימה עד לנקודה זו ומקורר.
מעבירים את חבילת הסלמון לתבנית האפייה.
אופים במשך 25 דקות עד המאפה הוא פריך וזהוב. בדוק בזמן שהוא מבשל ואם החלק העליון מתחיל חום מהר מדי, להניח גיליון נייר מאוד רופף על זה.
הסר מהתנור ולתת הסלמון לשבת במשך 2-3 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.