קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

המהפך האולטימטיבי: סלמון en croute

המהפך האולטימטיבי: סלמון en croute
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם שמן זית, מאפה פילו כל 38 x 30cm, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: טירמיסו, המהפך האולטימטיבי: מוסקה, ו המהפך האולטימטיבי: לזניה.

הוראות

1
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה לא מקל טיגון. עצה בצלצלים ומטגנים במשך 2-3 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ושום, ומערבבים על חום גבוה במשך 3-4 דקות נוספות, או עד הפטריות והצלצלים הם זהובים וכל נוזל מן הפטריות התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את מיץ לימון לאחר כמה שניות, זה צריך התאדה מדי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים את גרגיר הנחלים כך שהוא נבול בחום מהמחבת (ראה שלב 1). מערבבים בשמיר ועירית, ומתבלים עם קצת מלח ופלפל. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
קו גיליון אפייה עם קלף אפייה. כאשר תערובת פטריות הוא מגניב, מערבבים את frache crme.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
להניח את אחד הסדינים filo על משטח העבודה עם הקצה הקצר מולך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
7
מברשת בכל רחבי עם קצת שמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
8
שכבה למעלה 4 יותר של גיליונות filo באותו אופן, צחצוח כל אחד עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
דַק-דַק-
9
להניח את אחד פילה סלמון, עור בצד למעלה, לרוחב של filo, מיצוב אותו כשליש הדרך למעלה. לתבל אותו עם פלפל. כף ולהפיץ את תערובת פטריות מקורר על החלק העליון של פילה (ראה שלב 2).
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10
הנח את פילה הסלמון האחר על גבי, צד עור כלפי מטה. עונה שוב. מקפלים את הקצה הקצר של מאפה קרוב אליך על הסלמון, ולאחר מכן להביא את הקצה השני מעל לחלוטין לצרף את הסלמון (ראה שלב 3), מרימה אותו כך להצטרף יכול טאק מתחתיו. מקפלים את שני הקצוות מאפה מעל בצורה מסודרת כמו שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
11
מברשת מבחוץ עם קצת יותר של השמן שנותר. Scrunch את הגיליון האחרון של filo, לחיצה עליו קלות על גבי קפלים גדולים (ראה שלב 4), ולאחר מכן בזהירות מברשת עם האחרון של השמן. ניתן להכין 3-4 שעות קדימה עד לנקודה זו ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
12
מעבירים את חבילת הסלמון לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
אופים במשך 25 דקות עד המאפה הוא פריך וזהוב. בדוק בזמן שהוא מבשל ואם החלק העליון מתחיל חום מהר מדי, להניח גיליון נייר מאוד רופף על זה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
הסר מהתנור ולתת הסלמון לשבת במשך 2-3 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.