קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

המהפך האולטימטיבי: סלמון en croute

המהפך האולטימטיבי: סלמון en croute
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם שמן זית, מאפה פילו כל 38 x 30cm, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: טירמיסו, המהפך האולטימטיבי: מוסקה, ו המהפך האולטימטיבי: לזניה.

הוראות

1
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה לא מקל טיגון. עצה בצלצלים ומטגנים במשך 2-3 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ושום, ומערבבים על חום גבוה במשך 3-4 דקות נוספות, או עד הפטריות והצלצלים הם זהובים וכל נוזל מן הפטריות התאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים את מיץ לימון לאחר כמה שניות, זה צריך התאדה מדי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים את גרגיר הנחלים כך שהוא נבול בחום מהמחבת (ראה שלב 1). מערבבים בשמיר ועירית, ומתבלים עם קצת מלח ופלפל. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לא מגן מקומילא מגן מקומי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
קו גיליון אפייה עם קלף אפייה. כאשר תערובת פטריות הוא מגניב, מערבבים את frache crme.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
להניח את אחד הסדינים filo על משטח העבודה עם הקצה הקצר מולך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
7
מברשת בכל רחבי עם קצת שמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
שכבה למעלה 4 יותר של גיליונות filo באותו אופן, צחצוח כל אחד עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
להניח את אחד פילה סלמון, עור בצד למעלה, לרוחב של filo, מיצוב אותו כשליש הדרך למעלה. לתבל אותו עם פלפל. כף ולהפיץ את תערובת פטריות מקורר על החלק העליון של פילה (ראה שלב 2).
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
הנח את פילה הסלמון האחר על גבי, צד עור כלפי מטה. עונה שוב. מקפלים את הקצה הקצר של מאפה קרוב אליך על הסלמון, ולאחר מכן להביא את הקצה השני מעל לחלוטין לצרף את הסלמון (ראה שלב 3), מרימה אותו כך להצטרף יכול טאק מתחתיו. מקפלים את שני הקצוות מאפה מעל בצורה מסודרת כמו שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
11
מברשת מבחוץ עם קצת יותר של השמן שנותר. Scrunch את הגיליון האחרון של filo, לחיצה עליו קלות על גבי קפלים גדולים (ראה שלב 4), ולאחר מכן בזהירות מברשת עם האחרון של השמן. ניתן להכין 3-4 שעות קדימה עד לנקודה זו ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מעבירים את חבילת הסלמון לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
אופים במשך 25 דקות עד המאפה הוא פריך וזהוב. בדוק בזמן שהוא מבשל ואם החלק העליון מתחיל חום מהר מדי, להניח גיליון נייר מאוד רופף על זה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
הסר מהתנור ולתת הסלמון לשבת במשך 2-3 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.