נוני הטוב ביותר של מנגל לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 367 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. גשו לסופר וקנו מים, לחמניות המבורגר, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 44%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיצה עוף לברביקיו: ארוחת ערב משביעה ורוטב המנגל של סטאב, מנגל רגל של כבש מתכון (עם תבלינים תאילנדיים) מנגל מתכונים & שיתוף ראשי, ו עוף ברביקיו עם רוטב המנגל המפורסם של סבתא של טריש לין.
הוראות
1
מקציפים יחד את הקטשופ, המים, הסוכר הלבן, הסוכר החום, החומץ, החרדל, המלח, הפלפל והפפריקה בסיר גדול. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
סוכר מגורען
קטשופ
חרדל
פפריקה
חומץ
פלפל
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
2
בינתיים מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים את הבקר הטחון והבצל במחבת החמה עד שהבשר מתפורר, שחום אחיד וכבר לא ורוד; מסננים וזורקים עודפי שומן. מערבבים את הבקר לרוטב הברביקיו המבעבע. מבשלים יחד במשך 10 דקות. כף לתוך הלחמניות להגשה.