המרכיב הסודי( צ'וריסו): שני גבינה צ' וריסו Quesadillas עם גרגיר הנחלים
המרכיב הסודי( Chorizo): שני גבינה Chorizo Quesadillas עם גרגיר הנחלים עשוי להיות רק hor d ' oeuvre אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 773 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו57 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך עלים גרגיר הנחלים, גבינת פטה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. וזה טוב. נסו המרכיב הסודי( צ'וריסו): תפוחי אדמה צ' וריסו-צ'יפס עם בצל פנינה ושום שלם, המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, ו המרכיב הסודי( צ'וריסו): צ' וריסו המבורגרים עם מנצ'גו וסלט פפריקה (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף צ 'וריסו למחבת 10 אינץ' ללא מקל כבד ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות עד צ ' וריסו מתפורר ומבושל דרך.
העברה לצלחת מרופדת מגבת נייר לניקוז ושמורה. לחסל מחבת עם מגבת נייר.
הוסף צ 'וריסו, גרגיר הנחלים, cotija, וגבינת צ' דר לקערה בינונית ולזרוק לשלב.
מורחים חצי תערובת על חצי טורטייה אחת, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מסביב לקצה. מקפלים טורטייה במחצית ולחץ למטה בחוזקה. חזור עם טורטיה הנותרים.
הוסף 1 כף שמן עכשיו-מחבת ריקה ולחזור לחום וחום בינוני גבוה עד מנצנץ, על 1 דקה.
הוסף את שני הטורטיות למחבת.
מברשת העליון של טורטיות עם הנותרים שמן כף העונה עם מלח. מבשלים עד הצד הראשון הוא חום פריך וזהוב, על 3 דקות. באמצעות מרית, בזהירות להעיף טורטיות. העונה בצד העליון עם מלח. מבשלים עד הצד השני הוא פריך, על 3 דקות יותר.
העברה ללוח חיתוך ולאפשר לנוח 1 דקה.
חותכים לפרוסות ומגישים מיד עם פיקו דה גאלו או גוואקמולי.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.