המרכיב הסודי: קרם Fraîche יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 1100 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו סירופ תירס, עלי נענע, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פאדג'עם סירופ זהב כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, מרכיב סודי שייק, ו בראוניז המרכיב הסודי שלי.
הוראות
1
עבור אפונה האביב מתוק עם שאלוט, נענע, וcrème fraîche: להביא סיר מים לרתיחה, ומלח אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
שאלוט, מגורר או טחון
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הוסף את האפונה, ו blanch במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
ניקוז, והלם במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בינתיים, לטגן את שאלוט בחמאה על אש בינונית-נמוכה במחבת sauté רחבה. מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים רק עד שהצלים רכים ושקופים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את האפונה לחמאה ולשאלוט, ומחממים דרכה, ומאפשרים לכל המים העודפים להתאדות. כבה את החימום והוסף את קרם פרש ומנטה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
לשרת!
7
עבור מק וגבינה: מחממים התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח אותו היטב. מרתיחים את הפסטה עד קצת ביישן של אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב יחד את fraîche crème, קישואים, כל פונטינה, Gruyère, וצ ' דר, וחצי הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
רוטב עגבניות Hunt's®
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
גבינת פונטינה
Gruyere
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את הקורנית, ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עד שהוא כל בשילוב מושלם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום
11
מסננים את הפסטה, וזורקים היטב עם תערובת crème fraîche וגבינה. דקנט לתבנית אפייה בחמאה, ומפזרים את החלק העליון עם שאר הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
אופים במשך 25-30 דקות, עד העליון הוא זהב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה, ומקשטים עם קצת טימין טרי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
1
להקציף את הכל יחד, ואז לדחוס לתוך מחבת כיכר. להקפיא עד המשרד (כמה שעות), ומגישים עם פטל אוכמניות.