קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

המרכיב הסודי: קרם Fraîche

המרכיב הסודי: קרם Fraîche
המרכיב הסודי: קרם Fraîche יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 1100 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו סירופ תירס, עלי נענע, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פאדג'עם סירופ זהב כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, מרכיב סודי שייק, ו בראוניז המרכיב הסודי שלי.

הוראות

1
עבור אפונה האביב מתוק עם שאלוט, נענע, וcrème fraîche: להביא סיר מים לרתיחה, ומלח אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הוסף את האפונה, ו blanch במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
ניקוז, והלם במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בינתיים, לטגן את שאלוט בחמאה על אש בינונית-נמוכה במחבת sauté רחבה. מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים רק עד שהצלים רכים ושקופים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את האפונה לחמאה ולשאלוט, ומחממים דרכה, ומאפשרים לכל המים העודפים להתאדות. כבה את החימום והוסף את קרם פרש ומנטה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
לשרת!
7
עבור מק וגבינה: מחממים התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח אותו היטב. מרתיחים את הפסטה עד קצת ביישן של אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
בינתיים, בקערה גדולה, לערבב יחד את fraîche crème, קישואים, כל פונטינה, Gruyère, וצ ' דר, וחצי הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
GruyereGruyere
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את הקורנית, ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עד שהוא כל בשילוב מושלם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מסננים את הפסטה, וזורקים היטב עם תערובת crème fraîche וגבינה. דקנט לתבנית אפייה בחמאה, ומפזרים את החלק העליון עם שאר הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
אופים במשך 25-30 דקות, עד העליון הוא זהב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה, ומקשטים עם קצת טימין טרי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1
להקציף את הכל יחד, ואז לדחוס לתוך מחבת כיכר. להקפיא עד המשרד (כמה שעות), ומגישים עם פטל אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקcrème fraîchecrème fraîche11 קילו קישואים,עלי טימין טריים, בתוספת יותר לקישוטעלי טימין טריים, בתוספת יותר לקישוט1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקGruyère מגוררGruyère מגורר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)shifponade של עלי נענע טריים, בתוספת יותר לקישוטshifponade של עלי נענע טריים, בתוספת יותר לקישוט1פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה קפיצית קפואהאפונה קפיצית קפואה4ריבס, קצוץ טרי או קפואאפונה אביב מתוק עם שאלוט, מנטה, וcrème fraîcheאפונה אביב מתוק עם שאלוט, מנטה, וcrème fraîche4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל1largesשאלוט, טחוןשאלוט, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'דר לבן מגורדצ'דר לבן מגורד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(יכול להיות או להרחיק)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)mostaccioli או זיטי 1/2 כוס מגוררת פונטינהmostaccioli או זיטי 1/2 כוס מגוררת פונטינה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקישואים מגורדים (1/2 קישואים)קישואים מגורדים (1/2 קישואים)