קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

פסטה אפויה עם עגבניות, שיטאקים ופרושוטו

פסטה אפויה עם עגבניות, שיטאקים ופרושוטו
פסטה אפויה עם עגבניות, שיטאקים ופרושוטו דורשת כשעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. תמורת $5.18 למנה, מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 858 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-52 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם אורגנו, פרמזן, פרושוטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 66%. ביצים אפויות עם כרישה, עגבניות ופרושוטו, קונכיות פסטה עם חומוס, שומר, עגבניות ופרושוטו ופסטה אפויה עם תרד, ריקוטה ופרושוטו דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את הבצל, השום, פתיתי הפלפל האדום, הבזיליקום והאורגנו בשמן על אש נמוכה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 (28 אונקיות) קופסאות שימורים איטלקיות שלמות, קלופות, סחוטות היטב וקצוצות2 (28 אונקיות) קופסאות שימורים איטלקיות שלמות, קלופות, סחוטות היטב וקצוצות
איטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץאיטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץ
פסטה פנה)פסטה פנה)
1 פאונד פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)1 פאונד פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
(בצורת נוצה(בצורת נוצה
ציוד שתשתמש בו
בצורת פפיוןבצורת פפיון
2
מוסיפים את הפטריות, מבשלים את התערובת על אש מתונה, תוך ערבוב, במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פרושוטו פרוס דק, חתוך לרצועות1/4 קילו פרושוטו פרוס דק, חתוך לרצועות
3
בסיר, ממיסים 6 כפות מהחמאה על אש נמוכה בינונית, טורפים פנימה את הקמח ומבשלים את הרוקס, תוך ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שיטאקים טריים, הגבעולים נזרקו והכובעים פרוסים1 קילו שיטאקים טריים, הגבעולים נזרקו והכובעים פרוסים
שיטאקים טריים, גבעולים נזרקו והכובעים פרוסיםשיטאקים טריים, גבעולים נזרקו והכובעים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
8 אונקיות (1 מקל) חמאה ללא מלח8 אונקיות (1 מקל) חמאה ללא מלח
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את החלב בזרם, תוך טריפה, ומבשלים את התערובת, תוך טריפה, במשך 2 דקות, או עד שהיא מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים את הרוטב על תערובת הפטריות ומוסיפים את העגבניות, הפרושוטו, פונטינה, גורגונזולה, 1 1/4 כוסות הפרמזן והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
פרושוטופרושוטו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מבשלים את הפסטה 5 דקות בקומקום עם מים רותחים עם מלח (הפסטה לא תהיה רכה) ומסננים אותה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מוסיפים את הפסטה והמלח והפלפל, לפי הטעם, לתערובת הפטריות, מערבבים את התערובת עד שהיא מתאחדת היטב, ומעבירים אותה לתבנית אפייה של 3 עד 4 ליטר בחמאה. ניתן להכין את הפסטה עד לנקודה זו ולשמור מכוסה ולקרר למשך הלילה. מביאים את הפסטה לטמפרטורת החדר לפני שממשיכים במתכון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מפזרים את הפסטה עם 1/4 כוס הפרמזן הנותרת, מנקדים אותה בכף החמאה הנותרת, חתוכים לחתיכות ואופים אותה באמצע תנור שחומם מראש ל-450 מעלות צלזיוס למשך 25 עד 30 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב. והפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

11 קילו קישואים,בזיליקום יבש, מתפוררבזיליקום יבש, מתפורר6(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה132אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 pound Italian Fontina, grated (about1/4 pound Italian Fontina, grated (about40אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עלי פטרוזיליה טחוניםעלי פטרוזיליה טחונים2largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 pound Gorgonzola, crumbled (about1/4 pound Gorgonzola, crumbled (about2kgsItalian whole, peeled tomatoes, drained well and choppedItalian whole, peeled tomatoes, drained well and chopped9766 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות320אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל קצוץ דקבצל קצוץ דק11 קילו קישואים,אורגנו מיובש, מתפורראורגנו מיובש, מתפורר150אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)penne (quill-shaped pasta) or farfalle (large bow-tie-shaped pasta)penne (quill-shaped pasta) or farfalle (large bow-tie-shaped pasta)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו פרוס דק, לחתוך לרצועותפרושוטו פרוס דק, לחתוך לרצועות0(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדומים יבשים, או לפי הטעםפתיתי פלפל אדומים יבשים, או לפי הטעם454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)fresh shiitakes, stems discarded and the caps slicedfresh shiitakes, stems discarded and the caps sliced227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(1 מקל) חמאה לא מלוחה(1 מקל) חמאה לא מלוחה