פסטה אפויה עם עגבניות, שיטאקים ופרושוטו דורשת כשעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. תמורת $5.18 למנה, מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 858 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-52 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם אורגנו, פרמזן, פרושוטו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 66%. ביצים אפויות עם כרישה, עגבניות ופרושוטו, קונכיות פסטה עם חומוס, שומר, עגבניות ופרושוטו ופסטה אפויה עם תרד, ריקוטה ופרושוטו דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את הבצל, השום, פתיתי הפלפל האדום, הבזיליקום והאורגנו בשמן על אש נמוכה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים את החלב בזרם, תוך טריפה, ומבשלים את התערובת, תוך טריפה, במשך 2 דקות, או עד שהיא מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים את הרוטב על תערובת הפטריות ומוסיפים את העגבניות, הפרושוטו, פונטינה, גורגונזולה, 1 1/4 כוסות הפרמזן והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
Gorgonzola
פרושוטו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מבשלים את הפסטה 5 דקות בקומקום עם מים רותחים עם מלח (הפסטה לא תהיה רכה) ומסננים אותה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מוסיפים את הפסטה והמלח והפלפל, לפי הטעם, לתערובת הפטריות, מערבבים את התערובת עד שהיא מתאחדת היטב, ומעבירים אותה לתבנית אפייה של 3 עד 4 ליטר בחמאה. ניתן להכין את הפסטה עד לנקודה זו ולשמור מכוסה ולקרר למשך הלילה. מביאים את הפסטה לטמפרטורת החדר לפני שממשיכים במתכון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מפזרים את הפסטה עם 1/4 כוס הפרמזן הנותרת, מנקדים אותה בכף החמאה הנותרת, חתוכים לחתיכות ואופים אותה באמצע תנור שחומם מראש ל-450 מעלות צלזיוס למשך 25 עד 30 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב. והפסטה רכה.