קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

המרכיב הסודי של הוופל הבלגי הוא בירה.

המרכיב הסודי של הוופל הבלגי הוא בירה.
המרכיב הסודי של הוופל הבלגי הוא בירה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 962 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. גשו לסופר וקנו חלב, סודה לשתייה, בירה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-131 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מילוי ופל בלגי עם מתכון קונפי ברווז, וופלים בלגיים חדורים בבירה, ו תבשיל בקר ובירה בלגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את כל החומרים יבשים בקערת ערבוב גדולה כדי להפיץ באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
להמס חמאה במחבת רוטב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים חלב ובירה וממשיכים לחמם עד שהתערובת חמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
להקציף תמצית וניל לביצים. לאט לאט לשפוך תערובת בירה חמה לתוך ביצים, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הפוך באר במרכז החומרים היבשים. לאט לאט לשפוך תערובת בירה ביצה לתוך הבאר, לטאטא במרכז הבאר, בהדרגה להרחיב את קוטר השבץ שלך עד כל החומרים יבשים שולבו. המשך לערבב עד שיישארו רק גושים מעטים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים לתוך מחומם מראש, משומן קלות ברזל ופל (המתכון פותח לשימוש בברזל בלגי, אבל צריך לעבוד יפה בסוגים אחרים גם כן). מבשלים כדי doneness הרצוי, ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל