הסלמון הקל ביותר של פאולה אי פעם
הסלמון הקל ביותר של פאולה אי פעם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלך. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 34 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 252 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו מים, תערובת ההלבשה, פילה סלמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ופסקאטרי דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 92%. נסו הבשר הטוב ביותר של פאולה סטרוגנוף-פאולה דין, הסלמון הקל ביותר בגריל ליים חריף, ו מקרוני וגבינה של פאולה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 3 מרכיבים ראשונים בקערה קטנה. מסדרים סלמון בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 על 9 אינץ'.
יוצקים תערובת ההלבשה על פילה.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 15 דקות.
הסר את הכיסוי ואופה 5 דקות נוספות או עד למידת האלילות הרצויה.
יוצקים 2004 דוד ברוס החוף המרכזי פינו נואר. דג בעל טעם חזק יותר דורש יין אדום עדין, ולא לבן. זה טרי ופירותי, ויש לו חומציות נחמדה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. גוף קל, נמוך טאנין אדום כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה]()
טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.