הסלק הבלסמי של ניקול וסלט תרד טרי
אם יש לכם סוכר, סלק, יין שרדונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . מתכונים דומים: סלט סלק תרד עם רוטב בלסמי {ללא תוספת סוכר}, סלט בלסמי, סלק ופירות יער, ו סלט סלק תות-ויניגרט בלסמי.
הוראות
להקציף יחד את חומץ בלסמי, חומץ יין לבן, שרדונה, וסוכר בקערה קטנה.
מניחים את הסלק והבצל במיכל קטן, sealable.
יוצקים את תערובת החומץ על סלק ובצל כדי לכסות לחלוטין. חותם העליון; לרבד במקרר במשך 4 עד 5 שעות.
כאשר מוכן לשרת, לחלק עלי תרד בין ארבע צלחות סלט. למעלה עם תערובת סלק, סלטים טפטוף עם קצת נוזל במרינדה.