העוף האפוי הטוב ביותר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף אפוי הטוב ביותר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. 860 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . אם יש לכם חצאי חזה עוף, מלח סלרי, תערובת מלית מתובלת עשב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, עוף פורטוגזי מקאנזי (עוף זעפרן קוקוס אפוי), ו חבילות עוף אפוי מתובל (עוף en Papillote) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
בקערה בינונית, מערבבים את השמנת החמוצה, מיץ לימון, רוטב סויה, מלח סלרי, מלח שום ופלפל. טובלים כל חזה עוף בתערובת שמנת חמוצה, ואז מגלגלים בתערובת המילוי למעיל. מסדרים עוף בתבנית אפייה מוכנה.
אופים 40 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.