לחם דובדבן-שקדים עם זיגוג אמרטו עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 743 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, ביצים, אמרטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו לחם דובדבן רך עם זיגוג דובדבנים-שקדים, טארט דובדבן עם פרלין שקדים Amaretto Clafouti, ו לחם שקדים Amaretto (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-33
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה שני מחבתות כיכר קיבולת 6 כוס (או, אם ביצוע כיכרות מיני, חמאה שש מחבתות קיבולת 2 כוס).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
עם מיקסר חשמלי או עומד על מהירות בינונית, חמאת שמנת וסוכר יחד בקערה גדולה עד חיוור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ערבוב טוב אחרי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
5
מוסיפים חלב, שמנת חמוצה, וניל; מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים תערובת קמח, דובדבנים ושקדים למרכיבים רטובים ומערבבים רק עד שנספגים מרכיבים יבשים; לא מערבבים יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
( 23)
לוראן מטבח מקצועי®
8
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות כיכר מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
9
אופים עד שקיסם מוכנס במרכזים של לחמים יוצא נקי, 70 עד 75 דקות עבור כיכרות גדולות ו 60 דקות עבור כיכרות מיני.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בינתיים, בקערה קטנה, להקציף יחד אבקת סוכר 6 כף. אמרטו. זיגוג צריך להיות עקביות של סירופ מייפל עבה או סירופ תירס. אם הוא עבה מדי, דק עם כף נוספת. של אמרטו.
בואו כיכרות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהעביר מתלה קירור להגדיר מעל תבנית אפייה גדולה. עם שיפוד דק או קיסם ארוך, לתקוע חורים עמוקים בראש כיכרות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלול
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
טפטוף עם זיגוג Amaretto, כך שהוא מצפה את הדף, רץ במורד הצדדים, מחלחל דרך החורים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amaretto
רוטב שומשום יפני מוכן
13
בואו כיכרות להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך ולשרת, או לעטוף להקפיא (ראה הערות).