קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם דובדבן-שקדים עם זיגוג אמרטו

לחם דובדבן-שקדים עם זיגוג אמרטו
לחם דובדבן-שקדים עם זיגוג אמרטו עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 743 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, ביצים, אמרטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו לחם דובדבן רך עם זיגוג דובדבנים-שקדים, טארט דובדבן עם פרלין שקדים Amaretto Clafouti, ו לחם שקדים Amaretto (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-33
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה שני מחבתות כיכר קיבולת 6 כוס (או, אם ביצוע כיכרות מיני, חמאה שש מחבתות קיבולת 2 כוס).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
עם מיקסר חשמלי או עומד על מהירות בינונית, חמאת שמנת וסוכר יחד בקערה גדולה עד חיוור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ערבוב טוב אחרי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
5
מוסיפים חלב, שמנת חמוצה, וניל; מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים תערובת קמח, דובדבנים ושקדים למרכיבים רטובים ומערבבים רק עד שנספגים מרכיבים יבשים; לא מערבבים יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
( 23)( 23)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות כיכר מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
9
אופים עד שקיסם מוכנס במרכזים של לחמים יוצא נקי, 70 עד 75 דקות עבור כיכרות גדולות ו 60 דקות עבור כיכרות מיני.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בינתיים, בקערה קטנה, להקציף יחד אבקת סוכר 6 כף. אמרטו. זיגוג צריך להיות עקביות של סירופ מייפל עבה או סירופ תירס. אם הוא עבה מדי, דק עם כף נוספת. של אמרטו.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקר Amarettoליקר Amaretto
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
בואו כיכרות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהעביר מתלה קירור להגדיר מעל תבנית אפייה גדולה. עם שיפוד דק או קיסם ארוך, לתקוע חורים עמוקים בראש כיכרות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
טפטוף עם זיגוג Amaretto, כך שהוא מצפה את הדף, רץ במורד הצדדים, מחלחל דרך החורים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר Amarettoליקר Amaretto
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
בואו כיכרות להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך ולשרת, או לעטוף להקפיא (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים קצוציםשקדים קצוצים6(חוֹרֶף)AmarettoAmaretto1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים יבשים חצוידובדבנים יבשים חצוי4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלח, מרוכך, ועוד למחבת חמאהחמאה ללא מלח, מרוכך, ועוד למחבת חמאה