העוף הצלוי הקל ביותר שתכין אי פעם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת את העוף הצלוי הקל ביותר אי פעם תנסו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 410 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרק נצחי: מרק העצם הקל ביותר שתבצע, פשטידת עוף הקלה ביותר, ו עוף משמש הקל ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך לשפשף, במקום הראשון 5 מרכיבים בקערה ולשלב עם האצבעות שלך, לשבור גושים בסוכר. (תצטרך 1 1/2-2 כפות לשפשף עבור מתכון זה. העודף יכול להיות מאוחסן בצנצנת אטומה במשך כמה שבועות.)
מפזרים לשפשף על עוף משני הצדדים, משפשף את הבשר עם האצבעות. מסדרים עוף בתבנית אפייה. מכסים בנייר כסף, ומקררים 20 דקות.
כדי להפוך את תערובת הבסטינג, לשלב שמן ועשן תיבול בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מורחים את הגחלים בשכבה זוגית כדי להפוך את אש אזור אחד. (על גריל גז, היית פשוט להדליק את המבער המתאים.) Preheat to high. באח נקי ושמן.
מסדרים את העוף באלכסון לסורגים של באח, ואת הגריל 4-6 דקות בסך הכל לכל צד או עד השחמה מחוממת היטב; להתחיל עוף צולה לאחר 2 דקות הראשונות של בישול, ו baste כמה פעמים. (אם אתה מרגיש שאפתן, סובב כל שד רבע סיבוב לאחר 2 הדקות הראשונות כדי ליצור סימני צוהר.) הכנס מדחום בשר מיידי לקרוא לתוך קצה עבה של השד דרך side -- הטמפרטורה צריכה להיות על 16
להעביר עוף למגש או צלחות; לשרת עם רוטב ברביקיו.