הפוך מראש פטריות במרינדה עם כרוב, גזר מגולח ופרמזן
זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: הפוך מראש גזר אפוי, שרימפס במרינדה, ו קציצות פטה עם צ'ייב יוגורט וגזר.
הוראות
לטאטא יחד 6 כפות שמן זית, חרדל, פתיתי פלפל, שום, מיץ לימון 1 קמצוץ גדול כל מלח ופלפל שחור.
להוסיף פטריות; לזרוק מעיל (צריך להיות שקוע חלקית במרינדה). לכסות ולתת לרבד במקרר לילה.
בינתיים, לחמם 2 כפיות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים broccolini ומלח קמצוץ. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירוק בהיר, על 5 דקות.
בואו מגניב, ואז לזרוק יחד עם פרמזן, גזר וקייל. לאחסן במיכל אטום.
למחרת, להסיר שום ממרינדה פטריות. פטריות כפית ומרינדה הנותרים על סלט ולזרוק יחד. אם מתכוננים לעבודה, לארוז לגמרי במיכל אטום ללכת.