הפוך קרמל לאטה לאפות
הפוך קרמל לאטה לאפות הוא צמחוני משקאות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1107 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא קצפת, ביצים, לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-10 דקות. נסו תפוח קרמל הפוך פרנץ ' טוסט אופים, לא לאפות עוגת מוקה לאטה, ו שוקולד לבן קרמל לאטה קאפקייקס ליום שוקולד קרמל לאומי (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) תבנית אפייה עם ספריי בישול.
בסיר 2 ליטר, מערבבים 3/4 כוס סוכר חום, 1/4 כוס סוכר מגורען, 1/2 כוס חמאה, סירופ מייפל ואספרסו. מבשלים 4 עד 6 דקות מעל חום בינוני עד סוכרים להתמוסס תערובת חלקה.
מפזרים 1/2 גביע פקאן. למעלה עם 10 פרוסות לחם צרפתי, חיתוך פרוסות לשניים במידת הצורך כדי להתאים בתבנית אפייה בשכבה אחת.
טפטוף 1/4 כוס חמאה מומסת על לחם במחבת.
מפזרים 1/2 כוס סוכר חום 1/2 כוס פקאן. למעלה עם 10 פרוסות לחם צרפתי.
בקערה גדולה, להכות מרכיבים פודינג עם מקציף חוט. לאט לאט לשפוך תערובת על לחם צרפתי. לחץ על הלחם עם מרית כך שכל הלחם סופג תערובת ביצים. כיסוי; להכניס למקרר 8 עד 24 שעות.
כאשר מוכן לאפות, לחמם תנור כדי 177°. Uncover; אופים 35 עד 40 דקות עד נפוח מעט השחמה.
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
בינתיים, בקערה בינונית, הכה את המצרכים ציפוי מוקצף עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מגישים כל חתיכה הפוכה עם מנה של ציפוי מוקצף.