קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות58
מגזין

הפילה האולטימטיבי או פיש סמי

הפילה האולטימטיבי או פיש סמי
אם יש לך מיונז, מלח כשר ופלפל, באגט שאור ארוך רגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. The Ultimate Filet O Fish Sammie, פילה או דג סמי, ו פריך פרם - פילה מצופה בדגים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים מגש גיליון גדול בתנור ולחמם אותו במשך 1/2 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
התחל על ידי לטפוח פילה הליבוט יבש. אם יש לך חתיכת קצה זנב לחתוך את הפילה למטה באמצע, כך שתוכל להפוך את 2 חתיכות ליד זה כדי ליצור צורה מלבנית נחמדה התואמת את הלחם. להקים תחנת לחם עם קמח, ביצה מוכה וחלב, ופירורי לחם במיכלים נפרדים. מתבלים במלח ופלפל. טובלים כל פילה לתוך הקמח, תערובת ביצים, ולאחר מכן panko. מניחים בצד על מגש בטמפרטורת החדר כדי לאפשר את הציפוי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה הליבוטפילה הליבוט
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
משוך את מגש גיליון מהתנור, להוסיף 2 ספירה של שמן ולהעביר דגים בפירורי לחם למגש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מפזרים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
אופים במשך 30 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מערבבים לימון מיונז מרכיבים בקערה להתמזג עד בשילוב טוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. תחלק את הבגט לחצי אופקית. פתח אותו וטוסט אותו בתנור חם עד רק התחמם דרך. למרוח כל חצי עם מיונז עשב לימון ולערום את ארוגולה, עגבניות ואבוקדו על 1 חצי. למעלה עם פילה דג panko פריך העליון עם החצי השני של הלחם. שיפוד ב 2 מקומות לחתוך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה דגיםפילה דגים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בגטבגט
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים עם מיונז לימון-עשב יותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט