הפלפלים הירוקים האהובים עליי
הפלפלים הירוקים האהובים עליי הם ללא גלוטן ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כוסברה טחון, מלח ופלפל טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו פלפלים ירוקים ממולאים האהובים של קלסי, פלפלים ירוקים ממולאים, ו פלפלים ירוקים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 2 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר; מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד האורז הוא רך, 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
טפטוף שמן זית בצלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
ממלאים סיר נפרד במים ומביאים לרתיחה; מוסיפים פלפלים ירוקים ומבשלים במשך 3 דקות.
מעבירים פלפלים לקערה של מי קרח עד שפלפלים מקוררים. מסדרים פלפלים בתבשיל מוכן.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן. להחזיר מחבת לחום; לערבב בצל ואורז מבושל לתוך בשר בקר טחון.
יוצקים רוטב עגבניות לתערובת בקר טחון ומערבבים לשלב.
מערבבים שום, כוסברה, כמון, פלפל קאיין, מלח, ופלפל שחור לתוך תערובת בקר טחון. מבשלים עד שהטעמים משולבים, 10 דקות.
הסר מחום וכפית 2 עד 3 כפות תערובת בשר טחון לתוך כל פלפל חצי.
מפזרים גבינת מוצרלה על כל פלפל מלא. מכסים תבשיל קדרה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
הסר רדיד אלומיניום ולהמשיך לאפות עד גבינה מבעבעת ומותך, על 15 דקות נוספות.