קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

הפסטה הקלה ביותר בעולם (Frascarelli) מ ' פסטה מודרנית

הפסטה הקלה ביותר בעולם (Frascarelli) מ ' פסטה מודרנית
הפסטה הקלה ביותר בעולם (Frascarelli) מ ' פסטה מודרנית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 886 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ענף רוזמרין, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: דלעת קרבונרה עם Paccheri מ ' פסטה מודרנית, ספגטי אבוקדו לימון עם שרימפס מ ' פסטה מודרנית, ו רביולי בשר ואגס פתוח מ ' פסטה מודרנית.

הוראות

1
מורחים את קמח הסולת על לוח עץ גדול. בקערה קטנה, להכות את הביצים עם 1/2 כוס (120 מ " ל) מים. לטפטף את תערובת הביצים על הקמח, קצת בכל פעם, באמצעות מזלג או ענף רוזמרין, ומערבבים עם קצות האצבעות כדי ליצור גושים קטנים. כפי שהם יוצרים, לבחור את נאגטס וכתוצאה מכך מתוך הקמח לתוך נפה רשת. לנער את כל קמח עודף ולהעביר את הנאגטס על מטלית כותנה. חזור עד תערובת הביצה משמש למעלה, הוספת קמח יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נגיסי עוףנגיסי עוף
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
נפהנפה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
בואו נאגטס אוויר יבש חשוף, במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
3
מביאים לרתיחה 1 ליטר (960 מ " ל) מים מומלחים קלות ומוסיפים את נאגטס הפסטה. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
נגיסי עוףנגיסי עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
בינתיים, במחבת sauté קטן, חום 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את הבשר מן התרמילים נקניק, להוסיף אותו למחבת ומבשלים עד שהוא משחימים קלות, לשבור את הבשר עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
ברגע שהפסטה רכה, פרשו אותה על מגש הגשה או קרש עץ, ומעל עם הנקניק והזרקה נדיבה של גבינה מגולחת או מגורדת וטיפטוף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת