הפסטה הקלה ביותר בעולם (Frascarelli) מ ' פסטה מודרנית
הפסטה הקלה ביותר בעולם (Frascarelli) מ ' פסטה מודרנית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 886 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ענף רוזמרין, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: דלעת קרבונרה עם Paccheri מ ' פסטה מודרנית, ספגטי אבוקדו לימון עם שרימפס מ ' פסטה מודרנית, ו רביולי בשר ואגס פתוח מ ' פסטה מודרנית.
הוראות
מורחים את קמח הסולת על לוח עץ גדול. בקערה קטנה, להכות את הביצים עם 1/2 כוס (120 מ " ל) מים. לטפטף את תערובת הביצים על הקמח, קצת בכל פעם, באמצעות מזלג או ענף רוזמרין, ומערבבים עם קצות האצבעות כדי ליצור גושים קטנים. כפי שהם יוצרים, לבחור את נאגטס וכתוצאה מכך מתוך הקמח לתוך נפה רשת. לנער את כל קמח עודף ולהעביר את הנאגטס על מטלית כותנה. חזור עד תערובת הביצה משמש למעלה, הוספת קמח יותר במידת הצורך.
בואו נאגטס אוויר יבש חשוף, במשך 2 שעות.
מביאים לרתיחה 1 ליטר (960 מ " ל) מים מומלחים קלות ומוסיפים את נאגטס הפסטה. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם עד במכרז.
בינתיים, במחבת sauté קטן, חום 2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
הסר את הבשר מן התרמילים נקניק, להוסיף אותו למחבת ומבשלים עד שהוא משחימים קלות, לשבור את הבשר עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
ברגע שהפסטה רכה, פרשו אותה על מגש הגשה או קרש עץ, ומעל עם הנקניק והזרקה נדיבה של גבינה מגולחת או מגורדת וטיפטוף שמן זית.